Sta je bewust stil? - Sietske Mollink coaching & advies

Sietske Mollink coaching & advies

Ben je je leven bewust aan het leven?

Die vraag stelde ik mezelf al regelmatig, maar deze week is hij nog meer aanwezig doordat iemand in mijn omgeving jong is gestorven.

Stel jij jezelf die vraag ook? Ben jij bezig om je leven zo in te richten dat jij er echt blij van word? Weet je welke richting je dan op moet? 

Bij zo’n ervaring en het zien van het immense verdriet van de direct betrokkenen besef je weer dat het enige wat er toe doet in het leven liefde is. De focus moet liggen op het leiden van een leven dat jou en je omgeving gelukkig maakt. 

Het gaat om de waarde van het leven. Jezelf heel veel waard vinden, de mensen om je heen veel waard vinden, de kleine dingen in het leven veel waard vinden. Misschien gaat het ook om het maken van keuzes als iets, een relatie, een plek of wat dan ook je niet meer de waarde geeft die je verdient. 

Het heeft veel te maken met waar ik het eerder op social media over had: wat is je mooiste leven en durf je daar over na te denken zonder die beren op de weg. Stel je doelen zodat je richting voelt in je leven. Zodat je voelt dat je daar naartoe beweegt waar je je heel fijn voelt en de waarde van het leven, je omgeving en de waarde van jezelf nog meer voelt. 

Heel simpel en tegelijkertijd soms ook weer zo gecompliceerd ❤️. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sietske Mollink coaching & advies draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders