Zakelijk - Sietske Mollink coaching & advies

Jouw organisatie

Wil je werknemers die goed in hun vel zitten, die voelen dat ze in hun kracht mogen staan? Die zowel op het gebied van werk als privé keuzes maken die goed zijn voor hen?

Voor organisaties die het beste willen voor hun werknemers (en daarmee hun organisatie).

Hoi

Ik ben Sietske. Naast coach, Nine Star Ki expert, Taal in Beeld kenner, vragen steller en spiegelaar ben ik nog veel meer, maar ik probeer vooral gewoon mezelf te zijn. Dat is ook precies wat ik iedereen gun!

Ik ben er voor die organisaties die het beste voor hun werknemers willen. Die wil dat zijn of haar werknemers weten waar hun krachten (en valkuilen) liggen. Die er alles aan wil doen om haar werknemers in hun kracht te zetten waardoor ze keuzes gaan maken die goed zijn voor hen en lekker in hun vel zitten op het werk en daarbuiten.  

Sietske

Eerlijk en
direct

Een oprechte en openhartige samenwerking waarbij openheid en vertrouwen de sleutel is voor een succesvolle uitkomst.

Betrokken en
energiek

Er wordt geluisterd, écht geluisterd. Iedereen krijgt handvatten om met vertrouwen en positiviteit aan de slag te gaan.

Zonder
oordeel

Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal en eigen redenen om haar (werkende) leven te leiden zoals hij of zij dat doet. Vertrouwen is zeer belangrijk.

Sietske

Even kort

Misschien werk jij als leidinggevende of als HR medewerker binnen een organisatie waarin je de werknemers (en jezelf) coaching gunt. Je gunt het hen om goed in hun vel te zitten. Om de juiste balans te vinden tussen werk en thuis. Je gunt hen volledige kennis van hun mooie kwaliteiten (en hun valkuilen).  

Echte vooruitgang

Als organisatie wil je gewoon dat je werknemers er lekker bij lopen en zo weinig mogelijk stress ervaren. Dat ze goed weten welke keuzes ze hiervoor te maken hebben.

Als ze hun eigen behoeftes kennen en weten wanneer ze hun kwaliteiten benutten kunt je hen als leidinggevende of HR medewerker ook stimuleren om hetgeen te doen waar ze blij van worden. 

Sietske

Wil je nu het beste voor je organisatie?

Ben je klaar met dat gevecht en die zoektocht naar hoe je het het beste doet voor je werknemers?

Wie ben ik

Ik ben Sietske en ik gun iedereen innerlijke kracht waardoor je keuzes gaat maken die bij je passen! 

Samenwerken met mij betekent openheid en oprechtheid.

Ik ga bij de coaching uit van de elementenleer waarbij er geen oordeel is. Het is prachtig als iedereen zonder  oordeel kan leren kijken naar zichzelf en de ander, ook binnen een team.

Sietske

Zelfkennis en zelfacceptatie; het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven, ook op de werkvloer.

 Sietske

Nine Star Ki is een fantastisch middel om te begrijpen waarom je bent zoals je bent en je doet zoals je doet. Om te snappen waarom de ander is zoals hij is en doet zoals hij doet. Om jezelf en de ander volledig te accepteren met alle mooie en minder mooie kanten.

Plan hier een datum &
tijd die jou goed uitkomt (natuurlijk mag je me ook gewoon even bellen of mailen voor het maken van een afspraak).

Sietske Mollink coaching & advies draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders