Zakelijk - Sietske Mollink coaching & advies

Een coachtraject

Wil je werknemers die goed in hun vel zitten, die voelen dat ze in hun kracht mogen staan? Die zowel op het gebied van werk als privé keuzes maken die goed zijn voor hen?

Voor werkgevers die willen dat hun werknemers vol zelfvertrouwen keuzes maken die goed zijn voor henzelf.

Hoi

Ik ben Sietske. Naast coach, Nine Star Ki expert, Taal in Beeld kenner, vragen steller en spiegelaar ben ik nog veel meer, maar ik probeer vooral gewoon mezelf te zijn. Dat is ook precies wat ik iedereen gun!

Ik ben er voor iedereen die vol zelfvertrouwen keuzes wil maken die goed zijn voor henzelf. Keuzes in hun leven waar zij zelf blij van worden, in plaats van keuzes gebaseerd op wat goed is voor de ander. Waarschijnlijk ben jij die werkgever die dat haar werknemers ook gunt.

Sietske

Eerlijk en
direct

Een oprechte en openhartige samenwerking waarbij openheid en vertrouwen de sleutel is voor een succesvolle uitkomst.

Betrokken en
energiek

Er wordt geluisterd, écht geluisterd. Iedereen krijgt handvatten om met vertrouwen en positiviteit aan de slag te gaan.

Zonder
oordeel

Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal en eigen redenen om haar (werkende) leven te leiden zoals hij of zij dat doet. Vertrouwen is zeer belangrijk.

Ben jij die werkgever?

Misschien ben jij die werkgever die het haar werknemers anders gunt. Die een werknemer ziet vechten tegen met name zichzelf. Waarschijnlijk gun je haar zelfacceptatie. Gun je haar dat ze keuzes maakt die goed zijn voor haarzelf. 

Maar hoe dan?

In de coaching maak ik gebruik van Nine Star Ki. Nine Star Ki is een eeuwenoud middel dat gebruik maakt van de elementen. Aan iedereen zijn bepaalde eigenschappen gekoppeld vanuit de elementen. Kwaliteiten, daarbij horende valkuilen, maar nog belangrijker: behoeftes. 

Op een moment dat een werknemer haar eigen behoeftes heel goed kent, weet ze ook welke keuzes ze te maken heeft in het leven om het goed te doen voor zichzelf. 

Sietske

En natuurlijk is er meer

Hoewel Nine Star Ki vaak wel een soort rode draad is in het traject is er natuurlijk  meer. We bespreken hoe en waardoor iemand gevormd is in het leven. Dus wat de reden is van bijvoorbeeld het pleasegedrag dat iemand laat zien. Het innerlijk kind zal zichtbaar gaan worden, ook omdat het letterlijk op tafel staat door middel van poppetjes.

Begrip en acceptatie komen en vervolgens hebben we het heel erg veel over hoe je kunt gaan ‘staan’. Dus hoe je je leven niet meer laat leiden door dat innerlijke stemmetje dat je zegt dat je het niet goed doet (en je dus machteloos laat zitten), maar je laat leiden door de gedachte dat je een heel mooi mens bent die echt keuzes mag gaan maken voor zichzelf!

Gun je jouw medewerker een coachtraject?

Wil je graag dat ze gelukkig is, dat ze keuzes maakt die goed zijn voor haarzelf en dus ook voor het bedrijf/de organisatie?

Ik gun iedereen innerlijke kracht waardoor je keuzes gaat maken die bij je passen! 

Samenwerken met mij betekent openheid en oprechtheid.

Ik ga bij de coaching uit van de elementenleer waarbij er geen oordeel is. Het is prachtig als iedereen met veel minder oordeel kan leren kijken naar zichzelf.

Sietske

Zelfkennis en zelfacceptatie; het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven, ook op de werkvloer.

 Sietske

Nine Star Ki is een fantastisch middel om te begrijpen waarom je bent zoals je bent en je doet zoals je doet. Om te snappen waarom de ander is zoals hij is en doet zoals hij doet. Om jezelf en de ander volledig te accepteren met alle mooie en minder mooie kanten.

Plan hier een datum &
tijd die jou goed uitkomt (natuurlijk mag je me ook gewoon even bellen of mailen voor het maken van een afspraak).

Sietske Mollink coaching & advies draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders