workshop - Sietske Mollink coaching & advies

Sietske Mollink coaching & advies

Kennissessie

Kennis maken met Nine Star Ki tijdens een sessie? Misschien samen met je vriendinnen, met je buurvrouwen of een andere groep. Een super leuke activiteit die gegarandeerd gesprekstof oplevert voor het komende jaar!

Nine Star Ki

Nine Star Ki is een eeuwenoud Chinees systeem waarbij energie (Ki) centraal staat. Jouw persoonlijke Nine Star Ki reeks  bestaat uit drie getallen, gekoppeld aan de vijf elementen hout, aarde, metaal, water en vuur en is de blauwdruk van wie je bent. 

Wat gaan we tijdens een kennissessie doen?

Een kennissessie Nine Star Ki is leuk, maar ook heel waardevol om met je vriendinnen te doen. Je krijgt heel veel informatie die je nog niet kende. Je gaat met andere ogen naar jezelf en de ander kijken. 

Iedereen heeft een eigen Nine Star Ki reeks. We gaan alle voorkomende elementen bespreken tijdens deze sessie. Kenmerken van de elementen komen voorbij. Je gaat je eigen krachten en die van de ander nog meer begrijpen. Ook snap je nog beter waar elkaars behoeftes liggen. 

Vragen kunnen vanzelfsprekend gesteld worden. We gaan geen moeilijke gesprekken voeren (tenzij dat de wens is natuurlijk). Het is vooral luchtig en leuk. Iedereen krijgt de informatie over zijn/haar eigen Nine Star Ki reeks op papier, zodat het altijd weer na te lezen is. 

Een kennissessie Nine Star Ki duurt ongeveer tweeënhalf à drie uur. De prijs is 199 euro.  

Ik wil graag contact! 

Wil jij samen met je vriendinnen een kennissessie volgen waar je echt wat aan hebt?

Review

Ik kwam Sietske via social media tegen en ben vervolgens alle berichten op haar pagina gaan lezen. De verhalen en manier van coaching spraken mij erg aan. De 1e indruk tijdens het kennismakingsgesprek was gelijk goed. Ik had gedacht dat een paar coachgesprekken voldoende zouden zijn, maar een echte verandering in je mindset kost tijd en dat jaartraject heb je echt nodig. Het meest prettig aan de coaching vind ik de relaxte positieve sfeer en de realistische kijk op het leven. Ik ben anders tegen mezelf en de mensen in mijn omgeving aan gaan kijken. Voor mij persoonlijk is de grootste verandering dat ik meer inzicht heb gekregen in mijn manier van handelen in positieve en negatieve zin. Ik begrijp mezelf daardoor beter. Ook zie ik nu waarom mensen in mijn omgeving op een bepaalde manier handelen, zodat ik hen nu ook beter begrijp. Dit geeft berusting.
Bianca
Sietske Mollink coaching & advies draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders