Analyse van je reeks - Sietske Mollink coaching & advies

Sietske Mollink coaching & advies

Analyse van je reeks

Soms heb je misschien geen behoefte aan een coachtraject, maar heb je wel wat vragen over jezelf. Als je het fijn vind om in een gesprek hierover de verdieping op te zoeken dan is de analyse van je Nine Star Ki reeks erg interessant voor jou!

Nine star ki

Een eeuwenoud Chinees systeem waarbij energie (Ki) centraal staat. Tijdens je geboorte was er in de wereld een bepaalde energie aanwezig die je Nine Star Ki reeks heeft bepaald. Jouw reeks  bestaat uit drie getallen, gekoppeld aan de vijf elementen hout, aarde, metaal, water en vuur en is de blauwdruk van wie je bent. 

Wil je jezelf beter begrijpen?

Heb je een specifieke vraag, bijvoorbeeld op werk- of relatiegebied. Snap je soms net niet helemaal waarom je anders overkomt dan je je voelt? Of heb je helemaal geen vraag, maar vind je het gewoon interessant om te horen over je Nine Star Ki reeks?

Tijdens één gesprek ga ik je helemaal uitleggen wat jouw Nine Star Ki reeks is en wat dit betekent voor hoe je bent, hoe je je emoties uit en hoe anderen jou zien.

Op die manier wordt duidelijk waarom je tegen bepaalde problemen aanloopt en snap je jezelf beter. Je gaat horen welke behoeftes bij jouw reeks passen. Die behoeftes vind ik altijd erg belangrijk, want als je niet voldoende leeft naar die behoeftes voel je dat je niet zo lekker in je vel zit. Hoe groot is het cadeau dus als je deze behoeftes kent en daar houvast uit kunt halen!  

Alle informatie krijg je ook van mij op papier. Je kunt het dus altijd nalezen. De prijs voor een eenmalig gesprek is 89 euro. 

Review

Enorm dankbaar voor de inzichten in mijn persoonlijkheid en de waardevolle tips voor mijn toekomstige job! Er is weer een stukje aangevuld in mijn 'bewustzijnspuzzel'!! Ga ik zeker mee aan de slag! Ik heb het ervaren als een een consult van hart tot hart!!! Dankjewel, Sietske!!!
Sandra

Review

Afgelopen maandag heb ik een Ninestar Ki analyse van mijn reeks gehad van Sietske. Ik vond het ontzettend interessant en herkende me erg in de uitkomst. Een stuk bevestiging en inzicht in mezelf leverde me het op. Sietske is een toegankelijk persoon, ik voelde me op mijn gemak bij haar en ze nam echt de tijd voor me. Ik kan het iedereen aanraden om een analyse van je reeks te doen!
Nanette

Review

Een sessie met Sietske zorgt voor inspirerende inzichten over jezelf en indien van toepassing over je gezinsleden en hoe de verschillende persoonlijkheden zich tot elkaar verhouden. Daarnaast geeft ze tips hoe je hier anders mee om kan gaan. Sietske verteld vol kunde, passie en enthousiasme. Een aanrader, erg waardevol!!
Maike Korte

Heb je nog vragen?

Soms is het handiger om even persoonlijk contact te hebben

Vul het formulier in, ik hoor graag van je!

Sietske Mollink coaching & advies draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders