Gezinsanalyse - Sietske Mollink coaching & advies

Sietske Mollink coaching & advies

Gezinsanalyse

Ben jij die ouder die haar kind nog beter wil begrijpen? De ouder die aan wil sluiten bij de behoeftes van haar kind? Die dolgelukkig is als haar kind later zal zeggen dat hij/ zij altijd zichzelf mocht zijn thuis? 

Nine star ki

Een eeuwenoud Chinees systeem waarbij energie (Ki) centraal staat. Tijdens je geboorte was er in de wereld een bepaalde energie aanwezig die je Nine Star Ki reeks heeft bepaald. Jouw reeks  bestaat uit drie getallen, gekoppeld aan de vijf elementen hout, aarde, metaal, water en vuur en is de blauwdruk van wie je bent. 

Wil je je kind nog beter begrijpen?

Wil je er alles aan wil doen om je kind zo gelukkig mogelijk op te laten groeien?
Wil je heel graag dat je kind altijd zichzelf kan zijn?

De gezinsanalyse is een ontzettend waardevol middel om je gezin nog beter te begrijpen. Om aan te kunnen sluiten bij de behoeftes van je kind. Het is zo ontzettend fijn om concrete handvatten te hebben. 

Natuurlijk doe je als ouder alles wat er in je macht ligt om het goed te doen voor je kind. De gezinsanalyse geeft je als ouder extra kennis over jezelf en je kind. Het is dus eigenlijk een soort aanvulling op de alles wat je al over je kind weet. Vanuit je intuïtie doe je vaak al het juiste voor je kind. De gezinsanalyse is soms ook een bevestiging dat je op het juiste pad zit en het ouderschap al heel goed vormgeeft naar de behoeftes van je kind. 

Het resultaat van de gezinsanalyse is vaak dat je jezelf, je partner en je kind nog beter begrijpt en nog beter aan kunt sluiten bij wat de ander nodig heeft. Er is daarna vaak meer tevredenheid, meer rust en acceptatie. 

Het is ontzettend jammer en een gemiste kans als er tijd verloren gaat zonder dat je deze kennis hebt! 

Hoe vaak ik al heb gehoord, “had ik dit maar jaren eerder geweten. Dan had ik heel anders gehandeld”.

Heb je interesse en wil je meer informatie. Neem dan gerust contact met me op. Als je graag wilt dat ik je gezin in kaart breng middels Nine Star Ki dan hebben we een persoonlijk gesprek waarin we alle reeksen bespreken. Ook is er dan ruimte voor alle vragen. Je ontvangt na het gesprek alle informatie in een document zodat je het nog vele malen na kan lezen (samen met je kind).

Jouw investering voor de blauwdruk van je gezin is € 199,-. 

Review

Een sessie met Sietske zorgt zeker voor inspirerende inzichten over jezelf en indien van toepassing over je gezinsleden en hoe de verschillende persoonlijkheden zich tot elkaar verhouden. Daarnaast geeft ze tips hoe je hier anders mee om kan gaan. Sietske verteld vol kunde, passie en enthousiasme. Een aanrader, erg waardevol!!
Maike Korte

Heb je nog vragen?

Soms is het handiger om even persoonlijk contact te hebben

Vul het formulier in.
Ik hoor graag van je!

Sietske Mollink coaching & advies draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders