Sietske Mollink coaching & advies

Coachtraject

Wil jij met een goed en zelfverzekerd gevoel keuzen maken die goed zijn voor jou? Wil je af van dat schuldgevoel of gevoel van egoïsme bij het maken van keuzes?

Wie ben jij?

Één van de middelen die ik tijdens coaching gebruik is Nine Star Ki. Een eeuwenoud Chinees systeem waarbij energie (Ki) centraal staat. Jouw persoonlijke Nine Star Ki reeks  bestaat uit drie getallen, gekoppeld aan de vijf elementen hout, aarde, metaal, water en vuur en is de blauwdruk van wie je bent. 

Luister jij ook naar die stemmetjes?

Veel vrouwen willen keuzes maken die goed zijn voor henzelf, maar luisteren te veel naar de stemmetjes in hun hoofd die hen zeggen dat ze beter iets anders kunnen kiezen. Die stemmetjes die hen zeggen dat ze een ander anders tekort doen. Dat stemmetje brengt een schuldgevoel of een gevoel van egoïsme met zich mee en dat is niet fijn.

Daarom kiezen vrouwen logischerwijs toch weer iets wat vooral goed is voor de ander. Wat overblijft is een vrouw die het gevoel heeft geleefd te worden en die niet goed voor zichzelf zorgt. Die niet goed in haar vel zit, bijna constant. 

Ook blijft hiermee het onzekere gevoel bestaan, ook al proberen anderen dit te ontkrachten. Het gevoel dat anderen altijd wat van je vinden of denken, het gevoel dat een ander de dingen altijd beter kan blijft bestaan. Terwijl je juist zo graag wilt voelen dat je er echt toe doet. Dat je het goed doet, dat je de wereld aan kunt!

Ik heb een coachtraject die jou gaat helpen om met een goed gevoel en vanuit zelfverzekerdheid keuzes te maken die goed zijn voor jou (en daardoor ook je omgeving) zonder een schuldgevoel.

Hoe? Dat verschilt per persoon, want iedereen heeft andere behoeftes en daar stem ik het coachtraject op af.

Echter, wat ik altijd mee neem in het traject is natuurlijk wie jij bent als persoon, we gaan er achter komen waardoor jij bent geworden wie je bent (waarbij we ook je opvoeding aan bod laten komen). Je komt er achter of dit onzekere gevoel echt bij je past, of dat er een andere oorzaak is. Je gaat jezelf nog veel beter leren kennen en op een heel andere manier naar jezelf kijken, dat garandeer ik je!

Zoals een klant al na één coachgesprek zei: “ik voel nu al een verandering in denken”. 

Mijn missie is om dit bij veel meer vrouwen te bewerkstelligen waardoor er meer vrouwen rondlopen met een stralende, écht zelfverzekerde glimlach!

Ik wil graag contact! 

Wil jij je sterk voelen en gaan staan voor wie je bent?

Review

Sietske is zo iemand waar je je snel op je gemak voelt. O.a. met haar rustige en luisterende uitstraling, haar gevoel voor humor en vooral haar niet-oordelende houding helpt ze je om tot de kern te komen. Moeilijke vragen en onderwerpen mogen er zijn. Haar methode helpt mij om dieper in te zoomen op wie ik ben en waar ik werkelijk gelukkig van word.
Linda
Sietske Mollink coaching & advies draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches