Het voorproefje

45 minuten van oprechte aandacht voor jou. Een inkijkje in jouw blauwdruk en de reden van de stemmetjes die je tegenhoudt voor jezelf te kiezen. 

Voor wie?

Je bent gesetteld en steeds meer bezig met wat jij precies wilt in het leven. Je bent je echter bewust geworden dat je vooral leeft voor de ander en weinig keuzes maakt die in jouw belang zijn. Je voelt je vaak moe, lusteloos en leeg. Geen fijn gevoel. Na dit gesprek weet je wat jij nodig hebt om van dit gevoel af te komen en je juist blij en energiek te voelen. Je snapt welke keuzes je hiervoor hebt te maken en je voelt je hierdoor zelfverzekerder.

De reden waarom je hier bent.

Je bent hier natuurlijk niet voor niets! Klinkt onderstaande goed?

Dan wil je zeker dat er iets gaan veranderen en hoewel het best spannend kan zijn, dan mag je dat gesprek gaan plannen!

Het gesprek

Eerlijk en
direct

Een oprecht en openhartig gesprek over de knelpunten in je leven waarbij openheid de sleutel is voor een succesvol gesprek.

Betrokken en
energiek

Er wordt geluisterd naar jouw verhaal en je krijgt handvatten om met vertrouwen en positiviteit aan de slag te gaan.

Zonder
oordeel

Iedereen heeft haar eigen verhaal en haar eigen redenen om haar leven te leiden zoals ze dat doet. Daar hoeft niemand iets van te vinden.

Ben jij er klaar voor?

Zo’n voorproefje betekent vaak het begin van iets nieuws, van een leven waar jij keuzes voor jezelf gaan maken vanuit een goed gevoel en zelfvertrouwen.

Ja! Verandering begint met JA zeggen. Een JA voor jezelf! Plan het voorproefje in wanneer het jou uitkomt en we spreken elkaar persoonlijk of online.

Plan hier een datum &
tijd die jou goed uitkomt

© Copyright 2022 | Sietske Mollink | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Contact | Alle rechten voorbehouden

Sietske Mollink coaching & advies draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders