Nine Star Ki? Wat is dat voor iets zweverigs? - Sietske Mollink coaching & advies

Sietske Mollink coaching & advies

Nine Star Ki? Wat is dat voor iets zweverigs? Ik vind jou als coach wel leuk, maar dat Nine Star Ki staat me niet aan.

Dat geloof je toch zelf niet? Was een opmerking van iemand die dicht bij mij staat toen ze hoorde over Nine Star Ki. Zij is natuurlijk niet de enige en dat maakt helemaal niets uit.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het zelf soms nog steeds moeilijk vind om te vertellen dat het met de stand van de sterren te maken heeft ☺️. Dan spelen toch die stemmetjes in mijn hoofd een rol die zeggen: je woont in het Westen van de wereld en ook nog eens in het Oosten van Nederland waar ‘doe maar normaal dan doe je al gek genoeg’ een heersende gedachte is. 

Echter is mijn intuïtie goed ontwikkelt (er naar luisteren blijft een aandachtspunt, maar hij is wel goed ontwikkelt) en die zegt me dat het gewoon klopt. Het kan niet anders dan dat het klopt. Bewijs is er constant in de contacten die ik heb met alle mensen om me heen. Dan zeggen mensen soms: “als je bewijs zoekt dan vind je die altijd wel”. Misschien wel, misschien niet. Ik kan alleen zeggen dat het mij enorm heeft geholpen en dat het mijn huidige klanten ook enorm helpt.

Kan Nine Star Ki voor mensen een reden zijn om geen klant bij me te worden (terwijl er misschien wel een klik is?). Ja natuurlijk kan en mag dat een reden zijn en is dat ook wel eens voorgekomen. Ik kan inmiddels namelijk niet meer zonder Nine Star Ki en het komt hoe dan ook terug in de coaching. Mocht het je irriteren dan moet je dus zeker niet bij mij zijn. 

Ik vind het dan natuurlijk wel altijd interessant om te kijken naar wat maakt dat iemand niet open staat voor een andere manier van kijken. Het kan je namelijk veel brengen. Mocht de opvatting zijn dat het zweverig is, dan wil ik daar wel duidelijk over zijn. Ik ben een zeer nuchter persoon en gebruik Nine Star Ki totaal niet zweverig. Voor mij maakt Nine Star Ki de coaching juist concreter en minder abstract. Het zegt je namelijk direct wat je moet doen om beter in je vel te zitten. 

Waar je bij andere coaching misschien eerst veel tijd kwijt bent met het zoeken naar wie je bent, naar wat je behoeftes zijn is dat met coaching waarin Nine Star Ki een rol speelt veel makkelijker. De blauwdruk die je bij je hebt omschrijft namelijk al zoveel karaktereigenschappen en omschrijft al wat je behoeftes zijn. Betekent dat dat je er ook gelijk naar kunt leven. Nee, meestal niet. Dit komt omdat je het jarenlang anders hebt gedaan en verandering kost nou eenmaal tijd. Echter merk ik van dat de eerste veranderingen al best snel komen. Nine Star Ki geeft zoveel houvast. Het geeft duidelijkheid, ontzettend veel aha momenten en rust. Je mag gewoon zijn wie je bent. 

Mocht je het nou echt allemaal bullshit vinden, dan is deze manier van coachen inderdaad echt niets voor jou. Echter, ik denk dat de meeste mensen die open staan voor coaching, misschien ook wel open staan voor zoiets prachtigs als Nine Star KI!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sietske Mollink coaching & advies draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders