Leef jij je mooiste leven? - Sietske Mollink coaching & advies

Sietske Mollink coaching & advies

Hoe ziet jouw mooiste leven er uit?

Denk je daar wel eens over na? Stel jij doelen? Doelen met betrekking tot je leven? Doelen die ervoor gaan zorgen dat jij je mooiste leven leeft? 

De afgelopen jaren vond ik het stellen van doelen altijd lastig. Ik wist nooit zo goed waar ik moest beginnen. Ik vond het soms zo uit de lucht gegrepen. Want hoe ziet in godsnaam mijn mooiste leven er uit? Weet ik veel. Dus ik leefde mijn leven gewoon en dat was oké. Ik kan me voorstellen dat dit voor meer mensen zo geldt.

Echter ben ik er achter gekomen dat het ook heel fijn is om hier wél over na te denken en echt moeite te doen om het voor me te zien. Je gaat namelijk weer anders naar je leven kijken. Het doelgerichte inspireert (want je wilt immers toch naar dat mooiste leven toe!) en brengt je in een actiestand die al gelijk een positief effect heeft.

Daarom wilde ik het voor 2024 anders aanpakken. Ik ben er serieus voor gaan zitten en ben, mede door middel van meditatie en geïnspireerd door Michael Pilarczyk en Celine Charlotte, gaan voelen wat mij nou echt blij maakt. Wanneer ik echt gelukkig ben met mijn leven en wat daarvoor nodig is. 

Dat ben ik gaan formuleren. Vervolgen heb ik het concreet gemaakt op het persoonlijk vlak en op het gebied van werk. Ik kwam er achter dat ik al heel erg blij ben door de ontwikkeling die er is geweest de afgelopen jaren, maar dat er ook mooie nieuwe dingen op me wachten. Daar heb ik super veel zin in! Door het zo op papier te zien en het te delen met mijn vriend en een mede onderneemster wordt het ook daadwerkelijk waarheid. 

Wat houdt jou nog tegen om doelen te formuleren en je mooiste leven te leven? 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sietske Mollink coaching & advies draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders