zomeractie - Sietske Mollink coaching & advies

Sietske Mollink coaching & advies

Zomeractie! ☀️

Deze zomer een actie waar ik super veel zin in heb. Een actie om jezelf en je gezin nog beter te begrijpen. Concrete handvatten bij je Nine Star Ki reeks. Concrete handvatten bij hoe je het beste met je kind(eren) om kunt gaan gezien hun Nine Star Ki reeks. 

Nine star ki

Een eeuwenoud Chinees systeem waarbij energie (Ki) centraal staat. Tijdens je geboorte was er in de wereld een bepaalde energie aanwezig die je Nine Star Ki reeks heeft bepaald. Jouw reeks  bestaat uit drie getallen, gekoppeld aan de vijf elementen hout, aarde, metaal, water en vuur en is de blauwdruk van wie je bent. 

Voor wie?

Voor iedereen die eens met andere ogen naar zichzelf en zijn/haar gezin wil kijken.  Voor iedereen die ontzettend nieuwsgierig is naar de gebruiksaanwijzing van zichzelf en die van zijn/haar gezin van herkomst en zijn/haar huidige gezin. 

Wat houdt de zomeractie in:

  • Een gesprek over jouw eigen Nine Star Ki reeks;
  • Een gesprek over de Nine Star Ki reeksen van je gezin van herkomst;
  • Een gesprek over alle Nine Star Ki reeksen van je huidige gezin;
  • Alle informatie over deze reeksen in een mooi document dat je in de kast kunt zetten en er nog heel vaak bij kunt pakken. 

Een klant van mij met 3 hout in haar Nine Star Ki reeks zei laatst tegen mij: “ik dacht dat ik nooit goed genoeg was omdat ik het zo moeilijk vind om dingen af te maken. Nu weet ik dat dat gewoon bij me hoort en dat voelt zo ontzettend fijn”. In onze maatschappij ‘horen’ we dingen af te maken, maar sommige mensen zijn geen afmakers (mensen met 3 hout in hun Nine Star Ki reeks). Zij leren dat ze niet goed genoeg zijn. Dat is toch verschrikkelijk! 

En wie heeft ooit bedacht dat je een mening moet hebben? Mensen met het element water in hun reeks hebben niet zo snel een mening en vinden heel veel dingen wel gewoon prima. Door de maatschappij worden ze echter een soort van gedwongen zich anders voor te doen. Dat vind ik zo jammer! 

Dan nog een voorbeeld uit mijn eigen gezin. Ik heb niet die typische moeder energie in mijn Nine Star Ki reeks. Dat verzorgende heb ik niet in mij. Mijn oudste dochter wel. Toen ik nog geen kennis had van Nine Star Ki zei ik dingen tegen haar als: “jij hoeft niet voor je zusje te zorgen, dat doe ik wel”. De reden dat ik dat zei? Nou ik voelde dat zij een ‘betere’ moeder was dan dat ik dat was en dat maakte me onzeker. Dus kapte ik haar af.

Met kennis van Nine Star Ki zeg ik tegen haar: “jeetje, wat zorg je toch ontzettend goed voor je zusje”. De grootste behoefte van de verschijningsvorm 2 aarde is namelijk zorgen voor de ander.

Hoe ik eerder met haar omging was voor haar dus echt niet oké. Ik haalde haar uit haar grootste kracht en ze kon niet voldoen aan één van haar grootste behoeftes.  

Dit voorbeeld geef ik vaker, want het is voor mij typisch aan wat Nine Star Ki kan doen. Je krijgt zelfvertrouwen (oh, daarom ben ik niet die typische verzorgende moeder en dat is helemaal oké!) en tegelijkertijd zorg je ervoor dat je je kind kan simuleren in al zijn of haar krachten!

Nine Star Ki is super concreet en het geeft je hele duidelijke handvatten. Het is gewoon een gebruiksaanwijzing! Het is voor iedereen ontzettend helpend om die gebruiksaanwijzing te hebben en daarom is deze zomeractie ook zo ontzettend waardevol!

Sietske

We mogen gewoon zijn wie we zijn en dat leert Nine Star Ki ons. Ik kan nog wel even doorgaan met het geven van voorbeelden, maar ik stel voor dat als je dit interessant vind en je jezelf en je gezin dit gunt je dit gewoon gaat doen! Klik hier om direct te starten!

De prijs is natuurlijk nog wel even interessant. Deze is tot aan de zomervakantie (voor mij begint die op 19 juli) 499,-. Daarna gaat de actie in augustus weer verder, maar wel met een prijsverhoging.

Heb je vragen? Stuur me gewoon even een berichtje!

Review

Een sessie met Sietske zorgt zeker voor inspirerende inzichten over jezelf en indien van toepassing over je gezinsleden en hoe de verschillende persoonlijkheden zich tot elkaar verhouden. Daarnaast geeft ze tips hoe je hier anders mee om kan gaan. Sietske verteld vol kunde, passie en enthousiasme. Een aanrader, erg waardevol!!
Maike Korte

Review

Afgelopen maandag heb ik een Ninestar Ki analyse van mijn reeks gehad van Sietske. Ik vond het ontzettend interessant en herkende me erg in de uitkomst. Een stuk bevestiging en inzicht in mezelf leverde me het op. Sietske is een toegankelijk persoon, ik voelde me op mijn gemak bij haar en ze nam echt de tijd voor me. Ik kan het iedereen aanraden om een analyse van je reeks te doen!
Nanette
Sietske Mollink coaching & advies draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders